ToRVEhallerne søger faguddannet kok til at indgå i køkkenteamet i køkkenerne i ToRVEhallerne i Vejle.

SOUSCHEF KOK, Best Western ToRVEhallerne, Vejle

SOUSCHEF KOK, Best Western ToRVEhallerne, Vejle

ToRVEhallerne søger faguddannet kok til at indgå i køkkenteamet i køkkenerne i ToRVEhallerne i Vejle.

Vi bestræber os på at tilbyde alle vore gæster den bedste oplevelse, om de besøger á la carte restauranterne, er med på en konference eller er gæst til privat selskab

Best Western ToRVEhallerne er centralt beliggende i Vejle, en spændende arbejdsplads med internationale gæster fra hele verden. ToRVEhallerne har 74 værelser, 15 konference- og selskabslokaler, stor lounge, Ginbar, Whiskybar, Sushirestaurant, Italiensk steakrestaurant og klassisk Dansk spisehus.

Det er vigtigt, at du allerede har erfaring fra en lignende stilling. Du skal være kendetegnet ved dit høje gastronomiske niveau, dit gode humør og din evne til, at holde hovedet koldt og humøret højt når gæsterne er flest. Det er essentielt, at du altid bevarer roen og den god tone, og at du formår at samarbejde på tværs af virksomheden.

Arbejdsopgaver:

  • forberedelse, tilberedning og anretning
  • kontrol af råvarer
  • sikre en høj kvalitet

Vi tilbyder:

  • en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes
  • et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med plads til smil
  • fordelagtige personalegoder, bl.a. billige hotelovernatninger, rabatter på mad og drikke
  • ordnede lønforhold

Vi forventer, at du:

  • er faglært som kok og brænder for dit fag
  • værdsætter gode og friske råvarer
  • har gode samarbejdsevner og i er stand til at gå foran
  • kan bevare overblikket i stressede situationer
  • er stabil og ansvarsbevidst
  • besidder humoristisk sans og et godt humør
  • ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider

Tiltrædelse efter aftale, når den rette person er fundet.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Har du færdighederne, modet og lysten? Så send en ansøgning med CV og billede til F&B Manager Kim Steffensen Carøe på ksc@torvehallerne.dk

Spørgsmål til stillingen kan rettes til ovenstående mail, alternativt på tel. 60 82 40 98

Samtaler bliver afholdt løbende – tiltrædelse snarest