Sov trygt i Vejle Centrum

Værelser

Værelser

Hotellet har 74 dobbeltværelser fordelt på 6 forskellige værelseskategorier. ToRVEhallerne er rammen om overnatninger for såvel erhvervslivet, weekendophold, turister, private, konference-deltagere, teaterfolk, musikere og kunstnere. Alle mødes i en uformel atmosfære af oplevelser med en professionel personlig og engageret betjening.

Book ophold

Queen

Vores single værelser er lidt mindre, men optimalt indrettet med en specialfremstillet queen-size seng (160 cm). Værelserne er alle udstyret med skrivebord, fladskærms-tv, elkedel med kaffe/te, hårtørrer samt badeværelse med brus. Værelserne er placeret i bygningen med udsigt til Kirketorvet eller Foldegade.

Allergivenligt

160 cm

Gratis WI-FI

Bruser

18 m2

Fladskærm

King

Vores king værelser er hyggeligt indrettet i lyse og behagelige farver. Alle vores king værelser er udstyret med en specialfremstillet king-size seng (180 cm). Værelserne er alle udstyret med skrivebord, fladskærms-tv, elkedel med kaffe/te, hårtørrer samt badeværelse med brus. Værelserne er placeret i bygningen med udsigt til Kirketorvet eller Foldegade.

Allergivenligt

180 cm

Gratis WI-FI

Bruser

20 m2

Fladskærm

Business

Vores business værelser er alle store dejlige værelser, som er eksklusivt og smagfuldt indrettet med al tænkelig komfort. Alle vores business værelser er udstyret med specialfremstillet king-size senge (180 cm). Alle business værelser er udstyret med skrivebord, fladskærms-tv, elkedel med kaffe/te, hårtørrer. Badeværelserne har alle badekar med brus.

Allergivenligt

180 cm

Gratis WI-FI

Bruser og badekar

22 m2

Fladskærm

Family

Vores familie værelser er lidt større end vores business værelser, hvilket giver fin plads til en eller flere ekstra opredninger på værelset. Værelserne er alle indrettet med skrivebord, fladskærms-tv, elkedel med kaffe/te og hårtørrer. Nogle har badeværelse med brus og andre badekar med brus.

Allergivenligt

180 cm

Gratis WI-FI

Bruser og badekar

25 m2

Fladskærm

Juniorsuite

Vores juniorsuiter er ekstra store værelser med specialfremstillet king-size senge (180 cm). Værelserne er alle indrettet med skrivebord, fladskærms-tv, elkedel med kaffe/te og hårtørrer samt et seperat område, hvor du kan slappe af i lækre stole eller sofaer. Badeværelserne er med spa og separat bruser.

Allergivenligt

180 cm

Gratis WI-FI

Bruser og spa

35 m2

Fladskærm

Suite

Hotellets luksuriøse suite er på 80 m2 med separat stue, hvor du kan slappe af i et lækkert sofaarrangement. Suiten er indrettet med eksklusiv kingsize-seng (200 cm), fladskærms-tv i begge rum, elkedel med kaffe/te og hårtørrer. Badeværelset har lækkert hjørne-spa, separat bruser, gulvvarme og dobbelt håndvask.

Allergivenligt

200 cm

Gratis WI-FI

Bruser og spa

80 m2

Fladskærme

Praktisk info

Check-in fra kl. 15:00
Check-out til kl. 12:00

Det er muligt at tilkøbe morgenbuffet, som serveres alle ugens dage fra kl. 7:00-10:00

Det er tilladt at medbringe kæledyr på udvalgte værelser mod et rengøringstillæg på 250 kr. pr. hund/kat.

Ønskes der en ekstra opredning på værelset koster det 250 kr. pr. opredning

Gratis adgang til Lido Fitness

Som gæst på hotellet har du gratis adgang til Lido Fitness, som ligger blot 50 meter fra ToRVEhallerne. Lido Fitness tilbyder en fitness afdeling på mere end 900 m2.

Statsaftale på overnatninger

ToRVEhallerne kan tilbyde overnatning i forbindelse med statens hotelaftale, som vi har stor erfaring med igennem mange år. Aftalen er specifikt for alle regioner, statslige- og kommunale instanser.

Kontakt Hotelchef Trine Fredensborg for mere information på tf@torvehallerne.dk

Book et afslappende ophold i ToRVEhallerne