Dag 1
- Tjek ind fra kl. 15.00
- GT smagebræt i GINBAR mellem kl. 16.00 – 18.00
- 3-retters menu i Bistecca Italian Bistro kl. 18.30
Ravioli al Tonno – hummercrème – lynstegt tun – ravioli m. ricotta og spinat
Rosastegt Dansk Kalv – spinat/avocado salat – bearnaise & pebersauce
Desserttriologi – crème brûlée – cheesecake – sorbet - Valgfri cocktail i GINBAR efter middagen
- LoungeDJ laver cocktailstemning fra 21.00-02.30 i megalounge
- Overnatning i dejligt dobbeltværelse
Dag 2
- Stor morgenbrunchbuffet i megalounge
- Afrejse og på gensyn
Pris pr. person i dobbeltværelse dkk 875 (normalpris 1.085)
Ophold kan bookes i påsken med ankomst den 16.-17.-18.-19.-20. april
Enkeltværelsestillæg dkk 250 pr. nat
Opgradering til business værelse m. badekar dkk 200 pr. nat.
Book på info@torvehallerne.dk eller ring på 79 42 79 00 – vi sidder klar til at modtage din booking