15/10/2021

Thomas Warberg – ”Et storslået Menneske” – Ekstra Show

Thomas Warberg - ”Et storslået Menneske” - Ekstra Show

Dato: 2021-10-15 kl 21:30
Hvor:Scenen
Kategori:Stand-up

Beskrivelse
Arrangør: ToRVEhallerne
Billetpris: DKK 295,- ex. gebyr

Dørerne åbner kl. 21.00
Showet starter kl. 21.30

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske”

Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!“

I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker detnaturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14”og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud,og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

Køb billetter