23/09/2023

Hit med 80’erne

Hit med 80’erne

Spiller den 23/09-2023 kl. 21.00

Dørene åbnes kl. 20.30

Billetpris: 260,-

 For 31. gang tager Danmarks mest populære 80’er-orkester, Hit med 80’erne på turné rundt i hele Danmark. På sætlisten er alle de sange, du kender fra den danske rocks guldalder. Kom indenfor og genopliv de udødelige hits fra Tøsedrengene, Rocazino, RayDeeOhh, Gnags, News, TV2, Dodo & The Dodo’s, Gnags – fortsæt selv listen. 

Hit med 80’erne var for første gang i øvelokalet den sommer, hvor John ”Faxe” Jensen ramte den lige i røven og sendte Danmark afsted mod titlen som europamester i fodbold. 1992 er længe siden. Dengang var orkestret bare en sjov idé. Ingen havde i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad der ventede. 

2022 var Hit med 80’erne således på 30 års jubilæumstur. Den ene udsolgte koncert efter den anden blev det til overalt i Danmark. Stadig med sangene, anekdoterne og minderne fra dengang i 80’erne som bindemiddel. 

Den danske sangskat fra det pastelfarvede årti er tilsyneladende helt uden udløbsdato. Faktisk har tendensen de seneste år været, at den danske 80’er-rock er mere populær end nogensinde. 

Måske er sangene snurret fast til de dramatiske begivenheder for snart 40 år siden. Mens Danmark skrålede “Indianer”, “Jeg Elsker Dig” og “Afrika”, rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne, og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden. Men sangene. De står endnu. 

Hit med 80’erne genopliver musikken, der betød så meget for så mange. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv. 

Vi ses derude… 

Hit med 80’erne er: 

Annette Søgaard, vokal / kor 

Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar 

Jan Kaspersen, saxofoner / akk. guitar / kor 

Brian Bannerholt, guitar 

Steffen Hansen, keyboards 

Jakob Pagaard, bas / kor 

Kurt Nielsen, trommer 

Hit med 80’ernes referencer: 

MorgenTV /TV2, Pumpehuset Kbhn., Amager Bio Kbhn., Train Århus, Paletten Viborg, Fermaten Herning, Skråen Ålborg, Tobakken Esbjerg, Portalen Greve, Toldkammeret, Viften Rødovre, Torvehallerne Vejle, Sønderborghus, Musikhuzet Bornholm, Værket Randers, Stars Vordingborg, Mantzius Birkerød, Pavillonen Grenå, Gimle Roskilde, Skanderborg Festivalen, Jelling Musik Festival, Vig Festivalen, Nibe Festival, Nord-Als Musikfestival, Harboøre Festival, Samsø Festival, Langelandsfestivalen, Bork Havn Musikfestival, Kløften Musikfestival, CocaCola, TDC, Totalkredit, Systematic, Velux, H. Lundbeck, Nordea… Og mange, mange flere… 

På scenen har en række af de danske 80’er-ikoner hist og her gjort orkestret selskab som gæstesolister. Peter A.G., Anne Dorthe Michelsen, Søs Fenger, Nanna Lüders, Steffen Brandt, Lis Sørensen, Michael Falch, Sanne Salomonsen og Morten Remar er blot nogle af de fine navne, som har stukket hovedet inden for. 

Mere info på: www.hit80.dk / www.facebook.com/hitmed80erne 

Køb billetter