20/05/2023

DANSER MED DRENGE

DANSER MED DRENGE

Arrangør: ToRVEhallerne
Billetpris: DKK 370,- ex. gebyr

Dørerne åbner kl. 20.30
Showet starter kl. 21.00

Danser med Drenge er klar til 2023 med ny sangerinde, nyt album i foråret, og nye koncert aktiviteter i perioden maj-august.

Vi har sagt pænt farvel til Rie, som har valgt at søge andre græsgange efter 28 år i DmD. I stedet har vi nu Ida Ambrose, og Ida er straks gået i gang med at lære alle de gamle DmD-hits udenad, som hun skal synge ved koncerterne.

Samtidig er vi i fuld sving med vores næste album – DmD’s 14. album – så vi kan præsentere Ida for publikum. Albummet udsendes forår 2023 – den første single ‘Kom nu … !’ er ude nu.

Ida bliver vores 3. sangerinde efter Philippa og Rie, så nu kan man kalde os DmD 3.0. Hun er 40 år gammel, og hun er absolut ikke urutineret – hun har sunget og spillet pop & reggae i mange sammenhænge i sin karriere og har flere udgivelser bag sig.

DmDs fans har taget rigtig godt imod Ida, efter at have hørt hende synge de gamle DmD-hits, hvilket man kan konstatere i kommentarerne til vores videoer på DmD-facebook.

Udover Ida er der trådt to nye top-rutinerede musikere ind i DmD: Trommeslager Jan Lysdahl (kendt fra Kim Larsen) og orgel-kongen Dan Hemmer (kendt fra jazztrioen Blicher, Hemmer & Gadd). De udgør sammen med de tre ‘gamle’ DmD’ere Stanley, Klaus K. og Steffen Qwist et meget stærkt hold, som vil bakke Ida op på scenerne rundt om i landet.

Vi glæder os til at høre jer skråle med på de gamle og nye hits igen …! Kh DmD

Køb billet