+45 7942 7900Beliggenhed

Italiensk Steak og BistroBC 03

...restaurant er ved at tage form
 

I knap et års tid har indehaverne af ToRVEhallerne i Vejle, Steen Jacobsen og Terje Thesbjerg, puslet med en ny restaurant i hjertet af ToRVEhallerne. Restauranten hedder Bistecca, steak på Italiensk, og hovednerven i menukortet er som navnet antyder Steaks af det bedste marmorerede danske oksekød.
”Vi har indgået en aftale med Nordic Beef i Hadsund om at aftage deres bedste højreb”, siger Steen Jacobsen, og fortsætter ”før eksporterede Nordic Beef deres bedste kød til Italien, men det er nu en saga blot, da vi aftager, det der bliver slagtet”.
Kødet modner de første 19 dage i modningsrum ved slagteriet, og herefter lander det i Vejle, og modner videre i ca. 25 dage i det store Italienske modningsskab i restauranten.
Hvorfor italiensk steak restaurant?
Udbud, efterspørgsel og egne ønsker er grunden til Bistecca - Italian Bistro & Steak blev en realitet.
”Når vore hotelgæster ville ud i byen og spise, kom spørgsmålet ofte – hvor finder vi en god steak restaurant? Det spørgsmål har været svært at besvare siden The Lodge lukkede på Dæmningen, og når hverken a Hereford Beefstouw, M.A.S.H. eller Madklubben Steak er repræsenteret i Vejle, ser vi at efterspørgslen efterkommes for de gæster, der virkelig elsker et rigtig godt stykke kød” siger Terje Thesbjerg.

Slow Opening
Allerede nu serveres der store steaks og italienske retter i restauranten, og der er taget rigtig godt imod det nye tiltag. Den officielle åbning finder sted medio august når menubogen er kommet fra trykken, og det unikke Craft porcelæn er leveret fra Steellite fabrikken i England. Vinkøleskabene bugner med Italienske kvalitetsvine, grappaerne står på hylden, Riedelglassene er pudsede og Laguiole steakknivene skærpede, så rammerne er skabt til rigtig gode oplevelser.
Både for ToRVEhallerne og Bistecca er det helt afgørende, at der tilbydes en uformel madoplevelse, hvor enhver tegnebog kan være med. At alle har lyst til at komme her. Så her er højt til loftet og atmosfæren afslappet.


Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Table icon  Bordbestilling : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7942 7900

mail icon  Du kan også sende en mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


 

[ X ]
[ X ]