+45 7942 7900Beliggenhed

Referencer

...det siger vores gæster om os

Overblik, professionalisme, personlig service, kvalitet på højt niveau - er blot nogle af vore mange kunders tilbagemeldinger.
Carlsberg

Vi har de seneste 5 år benyttet Torvehallerne i Vejle til afholdelse af vores salgsmøder, hvor vi er samlet ca. 200 personer flere gange årligt.

Årsagen til at vi bliver ved med at komme igen, skyldes blandt andet den sublime service. Hele personalet står til rådighed for at få vores arrangementer til at sidde lige i skabet.

Det er meget tydeligt at kunden er førsteprioritet og det giver en tryghed som arrangør.

Vi møder altid enestående service, lokalerne er velfungerende og muligheden for at skabe greatness fra scenen i form af lys, lyd og teknik er fremragende.

Jeg vil gerne give den bedste anbefaling til Torvehallerne i Vejle.

Med venlig hilsen
Jeanett Christensen
Senior Sales Administrator
Carlsberg Danmark A/S


 Dansk Selskab For Psykosocial Rehabilitering

Jeg synes Torvehallerne er et sted, hvor man som arrangør møder nærvær og lyttende personale, der har en oprigtig  og ægte interesse i at vores arrangement bliver i topkvalitet. Og det holder hele vejen hjem – og sådan har det været i 8 år for os.


 

Logo Bane

Vi vil sige tak for nogle gode dage hos jer.
Alle har meldt positivt tilbage på de dejlige rammer, vi havde for vores seminar.
Tak til dig og dine kolleger for super god service på alle områder.
Og tak for rigtig god mad.
Logo 3f

Tak for en sublim behandling og samarbejde til ToRVEhallerne i Vejle

3F Vejle stod i år som arrangør af Landsbranchemødet for Bygningsarbejderne i 3F. vi vil i den anledning gerne sige tak for en sublim behandling og samarbejde igennem hele weekenden den 29.-31. maj 2015.

Allerede ved vores henvendelse i 2014 til ToRVEhallerne omkring arrangementet, viste hotellet sig som professionelle og gode arbejdspartnere. Vi fik hurtigt møder sat i stand omkring det kommende arrangement.

Alt var på plads meget hurtigt og vi kunne afvente vores landsmøde med god samvittighed. Igennem hele forløbet har ToRVEhallerne vist sig som professionelle og gode samarbejdspartnere.
Selve Landsbranchemødet forløb sublim og det er helt sikkert også med baggrund i de dygtige medarbejder som har haft med arrangementet at gøre.
Det skal i have en stor tak for og vi vil for fremtiden opfordre alle til at bruge ToRVEhallerne til kurser og konferencer i fremtiden.

Med venlig hilsen
Martin Jensen
Formand for 3F Vejle.


  

Logo Kom2

KomUdbud er et indkøbsfællesskab mellem 15 kommuner, der har behov for at mødes i et fælles forum flere gange årligt. Her har vi benyttet ToRVEhallerne i Vejle flere gange, da de råder over faciliteter, der dække vores behov uanset om vi er 20 eller 80 deltagere og har brug for et eller flere mødelokaler.

Til et af vores arrangementer havde vi et lille event, hvor vi skulle lære at lave sushi, og her fik vi kyndig vejledning af ToRVEhallernes kokke i samarbejde med Bar’sushi-restauranten. Det var en hyggelig og anderledes måde at arbejde sammen med sine kolleger på. ToRVEhallerne er meget servicemindede, da de både før og på dagen har fokus på, hvilke behov vi har både på teknisk hjælp, forplejning eller andet praktisk. 


 

Logo Home

Tak for jeres personlige engagement, overblik og støtte til at sikre at alle brikker i vores arrangement faldt på plads.

Home-Start Familiekontakt Danmark afholdt kursus for vores lokale koordinatorer i dagene 3. – 4. marts 2016 efterfulgt af landsmøde den 5. marts med 100 frivillige familievenner og bestyrelsesmedlemmer fra vores lokale afdelinger.

Fra første kontakt til afslutning, fra rengøring over reception, til tjener, tekniker og kok har vi oplevet en enestående hjertevarme og imødekommende service. Intet føles overladt til tilfældighederne, og kommunikationen flyder ubesværet gennem alle led. Som arrangør giver det en stor tryghed at vide at skulle man have en svipser i planlægningen, er der hurtig hjælp at hente.

Overalt er der rent og propert. Undervisningslokaler og konferencesal er velindrettede og velfungerende. Værelserne er et kapitel for sig – hér er det en glæde at erobre sit eget rum og vågne frisk og veloplagt næste morgen.

Vi kan på det varmeste anbefale Torvehallerne i Vejle – og vi kommer snart igen!


Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Cal icon  Online forespørgsel : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7942 7900

mail icon  Du kan også sende en mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

[ X ]
[ X ]